اخبار خوزستان

نجات سرنشینان ۲۲ خودروی گرفتار در برف منطقه تاراز اندیکا

نخبگان : رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اندیکا گفت:سرنشینان ۲۲خودروی گرفتار در برف منطقه تاراز از توابع اندیکا، توسط ماموران جمعیت هلال احمر مستقر در پایگاه تاراز نجات یافتند.

ایمان نوروزی بعداز ظهر روز یکشنبه در گفت وگویی اظهارکرد:بارش برف در منطقه تاراز از شنبه شب آغاز و تا پیش از ظهر یکشنبه ادامه داشت.
وی با اشاره به اینکه برف به نسبت سنگینی در این منطقه باریده گفت:به رانندگانی که قصد عبور از این محور را دارند توصیه می شود زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اندیکا ادامه داد:با تلاش راهداران این محور برف روبی شده و تردد در این محور به روال عادی برگشته است.
منطقه تاراز در شمال خوزستان از مناطق برفگیر خوزستان است که راه ارتباطی اندیکا به شهرکرد ازاین منطقه عبور می کند.

( ایرنا )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا