اخبار خوزستان

تحویل ۷۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به خوزستان

اعتدال نخبگاان:مدیر نظارت بر دارو و مواد بیولوژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از تحویل ۷ هزار و ۵۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا به خوزستان خبر داد.

به گزارش نخبگان دکتر یوسف بهداروندی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: ۷ هزار و ۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا وارد خوزستان شده است که به معاونت‌ بهداشت علوم پزشکی اهواز تحویل داده می‌شود.

وی افزود: این تعداد واکسن ویژه شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز است و به صورت رایگان در اختیار گروه هدف یعنی گروه‌های پرخطر خطر قرار می‌گیرد.

مدیر نظارت بر دارو و مواد بیولوژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه هنوز سهمیه کلی خوزستان از واکسن آنفلوآنزا مشخص نشده است، گفت: تاکنون هیچ سهمیه واکسن آنفلوآنزایی به داروخانه‌های خوزستان تحویل داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا