اخبار خوزستان

آمادگی برای مقابله با سیلاب و حوادث احتمالی در خوزستان

به گزارش نخبگان، محمد خانچی در جمع مسئولان شرکت‌ها و صنایع پشتیبان استان خوزستان برای آمادگی مقابله با سیلاب احتمالی اظهار داشت : با توجه به فصل بارندگی و گزارشات هواشناسی از وضعیت بارش‌های پیش رو در تلاش هستیم با هماهنگی همه دستگاه‌ها مشکلی برای مردم بوجود نیاید.

 

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان گفت : نقاط آسیب پذیر شناسایی شده و بصورت روزانه و لحظه‌ای توسط مجموعه مدیریت بحران استانداری رصد می شوند.

وی با اشاره به تقسیم کار تمام دستگاه‌های مربوطه در این زمینه افزود : در شهرستان‌هایی با شرایط نگران کننده ، شرکت‌ها و صنایع بزرگ در استان بعنوان معین در کنار فرمانداران خواهند بود و از الان اقدامات پیشگیرانه باید انجام شود تا در بارش‌ها مردم دچار مشکل نشوند . / خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا