هدف‌گذاری احیای ۱۰۰ واحد تولیدی راکد خوزستان

به گزارش خبرنگار نخبگان حمیدرضا فلاح اظهار کرد: استان خوزستان به واسطه نعمت‌های خدادادی و امکانات و براساس آمار‌های وزارت صمت در جذب‌سرمایه‌گذاران، در چند سال اخیر رتبه‌های نخست را در بین استان‌های کشور داشته است.

وی در خصوص واحد‌های راکد تولیدی در استان افزود: بنا به هر دلیلی و شرایط اقتصادی، تعدادی از واحد‌های صنعتی استان دچار رکود شدند و ما از دو سه سال قبل سیاست‌مان بر احیای این واحد‌ها بوده و این موضوع در دستور کار قرار داشته است.

فلاح ادامه داد: با احیای این واحدها، می‌توانیم هم اشتغال را عملیاتی کنیم و هم تولید و سرمایه را از رکود خارج کنیم و واحد موردنظر را به چرخه تولید برگردانیم.

وی بیان کرد: با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی از طریق عارضه‌یابی‌هایی که صورت گرفت علت رکود این واحد‌ها را مشخص کردیم و در حوزه صنعت بیش از ۳۰۰ واحد از واحد‌های بهره‌بردار استان دچار رکود هستند. البته تعداد خیلی بالاتر بود و ما هر سال توانستیم حدود ۱۰۰ واحد از این واحد‌ها را به چرخه تولید برگردانیم.

فلاح با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۷۳ طرح به چرخه تولید برگشتند، گفت: امسال نیز برنامه‌ریزی مدونی خواهیم داشت و هدفگذاری ما در سال جاری احیای ۱۰۰ واحد راکد در استان است.

وی افزود: در کنار این، حفظ شرایط واحد‌های تولیدی فعال و کم ظرفیت استان را در دستور کار داریم که انشاالله آنها را هم به افزایش ظرفیت برسانیم تا دچار رکود نشوند.

فلاح ادامه داد: بررسی‌های صورت گرفته نشان داده، واحد‌های تولیدی بیشتر به دلیل بحث تسهیلات بانکی و شرایط اقتصادی غیر فعال شده‌اند. از این رو، بحث اختصاص بخشی از تسهیلات تکلیفی سازمان صنعت، معدن و تجارت و طرح رونق به این واحد‌ها در دستور کار است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات در راستای احیای واحد‌های تولیدی استان، گفت: همچنین یکسری از طرح‌ها به واسطه شرایطی که دارند نیاز به انتخاب شریک و سرمایه‌گذار دارند که قطعا سرمایه‌گذاران جدید به اینها معرفی می‌شوند.

مدیر کل سازمان صمت خوزستان شریک شدن این واحد‌ها با واحد‌های تولیدی موفق استان از دیگر برنامه‌ها است، گفت: ما از ظرفیت‌های دیگر از جمله ظرفیت ستاد تسهیل و رونق تولید برای رفع مشکلات مالی و بیمه‌ای این واحد‌ها جهت امهال یا تقسیط بدهی آنها استفاده خواهیم کرد.

فلاح در خصوص کمک شرکت‌های بزرگ به این واحدها، گفت: شرکت‌های بزرگ پیشران صنعت هستند و نقش بسیار مهمی در این زمینه دارند. اگر این شرکت‌ها محصولات و کالا‌ها و تکنولوژی مورد نیاز خود را از صنایع کوچک استان تهیه کنند قطعا تحول بزرگی صورت می‌گیرد و می‌توانند کمک بزرگی به احیا و تحول واحد‌های کوچک استان کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا