
با حمایت دکتر مصطفی اسکندری و مدیریت بهنام ابوالقاسم پور: صعود مقتدرانه جوانان استقلال خوزستان
آبی پوشان خوزستانی به مرحله نهایی لیگ برتر صعود کردند
آبی پوشان خوزستانی به مرحله نهایی لیگ برتر صعود کردند
بعد از روی کار آمدن دکتر مصطفی اسکندری در مدیریت گروه ملی فولاد ایران خون تازه ای در رگان خشکیده استقلال خوزستان دمیده شد تا قبل از وی معوقات و طلبهای انباشته شده بازیکنان و کادر فنی سبب شده بود این تیم هیچ انگیزه ای برای ادامه کار نداشته باشد وی بسرعت توانست ضعف های موجود باشکاه را سروسامان دهد و مدیریت تیم را به چهره ای مطرح و ملی بنام بهنام ابوالقاسم پور دهد که این چهره بعد از اینکه زمام امور را بدست گرفت روحیه خوبی به تیم تزریق کرد و با ایجاد همدلی و نشاط تیمی توانست روحیه را به تمام ارکان باشگاه بزرگ استقلال خوزستان تزریق کند و این مدیر و چهره ملی در همین روزهای ابتدایی پا قدم خیری برای تیم داشت و سبب صعود جوانان با آتیه تیم به مرحله نهایی شد
روز گذشته دکتر اسکندری و ابوالقاسم پور در محل تمرین جوانان حضور یافتند و روحیه خوبی به آنان تزریق نمودند .
تیم فوتبال جوانان استقلال خوزستان با نمایشی درخشان و ثبت یک بازگشت تماشایی، موفق شد با صدرنشینی در گروه خود، جواز حضور در مرحله نهایی مسابقات لیگ برتر جوانان کشور را کسب کند.
شاگردان رسول خلفی با عملکردی منسجم و مقتدرانه، ضمن صدرنشینی، به مرحله حذفی این رقابتها صعود کرده و در جمع چهار تیم برتر راهیافته به مرحله نهایی قرار گرفتند؛ صعودی که نشاندهنده شایستگی، برنامهریزی و آیندهداری نسل جوان آبیپوشان خوزستان است.
این موفقیت، جایگاه استقلال خوزستان را بهعنوان یکی از تیمهای مدعی در فوتبال پایه کشور بیش از پیش تثبیت کردو بیش از پیش تاثیرگذاری دو مدیر موفق بنام دکتر اسکندری و ابوالقاسم پور رابه منصه ظهور گذاشت.


