بهره مندی بیش از هزار روستای خوزستان از آب پایدار

با تکمیل طرح جهاد آب‌رسانی

به گزارش خبرنگار نخبگان، صابر علیدادی میزان پیشرفت طرح جهاد آبرسانی در خوزستان را ۴۸ درصد اعلام کرد و گفت: به علت نبود نقدینگی، از ۳۰ کارگاه باز شده در این طرح، تنها ۱۰ تا ۱۲ کارگاه فعال هستند.

وی با بیان اینکه طرح آب‌رسانی شهرستان دزپارت ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و آماده بهره برداری است، افزود: بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده که با اجرای آن مشکل افت فشار آب برطرف می‌شود و با تکمیل طرح، آب آشامیدنی بیش از هزار و ۵۰۰ روستای استان پایدار خواهد شد.

علیدادی از علل مهم تنش آبی در استان را ناپایداری تاسیسات شبکه آب‌رسانی دانست و ادامه داد: این موضوع باعث شد تا در نیمه اول امسال برای رفع تنش آبی، به صورت ضربتی خط‌های اتصال جدید ایجاد شود.  از دیگر اقدامات آبفا برای رفع مشکل کم‌آبی در استان، شناسایی و احصای روستا‌های دارای تنش آبی و سپس پایداری تاسیسات شبکه آب‌رسانی آنها و همچنین با افزایش ظرفیت شبکه و تصفیه‌خانه برخی از شهر‌های استان است.  همچنین با همکاری صنایع استان، به وسیله ۳۰ دستگاه تانکر آب مورد نیاز برخی از روستا‌های استان در فصل گرم سال تامین شد.

مدیرعامل آبفای خوزستان با اشاره به کاهش تنش آبی خوزستان نسبت به سال‌های گذشته، اضافه کرد: در صورتی که نقدینگی لازم تامین شود با اجرای طرح جهاد آبرسانی، مشکل کم‌آبی نقاط مختلف استان برطرف خواهد شد.

وی می‌گوید: در ایام اربعین امسال هیچ‌گونه مشکل کم‌آبی در مرز‌های استان نبود و آب مورد نیاز زائران به خوبی تامین شد.

بر اساس این گزارش استان خوزستان با جمعیت بیش از ۵ میلیون نفر یکی از استان‌های پرجمعیت کشور به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا