لزوم تاسیس کارخانه‌های داروسازی در خوزستان

تاریخ انتشار: سه شنبه 15 اسفند 1396 | 23:28 ب.ظ
لزوم تاسیس کارخانه‌های داروسازی در خوزستان زمان مطالعه: ۳ دقیقه قائم‌مقام آموزشی، پژوهشی و دانشجویی رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از متولیان استانی و کشوری گلایه‌‌مندم که باید در حوزه داروسازی عنایت‌هایی می‌شد که نشد؛ یکی از مطالبات خوزستان در این حوزه تاسیس کارخانه‌های داروسازی در این استان است. به گزارش نخبگان ، دکتر عبدالله رفیعی در افتتاحیه بیست و یکمین سمینار […]
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

قائم‌مقام آموزشی، پژوهشی و دانشجویی رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از متولیان استانی و کشوری گلایه‌‌مندم که باید در حوزه داروسازی عنایت‌هایی می‌شد که نشد؛ یکی از مطالبات خوزستان در این حوزه تاسیس کارخانه‌های داروسازی در این استان است.

به گزارش نخبگان ، دکتر عبدالله رفیعی در افتتاحیه بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور که امروز (سه‌شنبه، ۱۵ اسفندماه) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه جندی شاپور از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های دنیا است، اظهار کرد: مکانیزم پذیرش و بستری بیمار برای اولین بار در این دانشگاه پایه‌گذاری شد. امیدوارم این قدمت انگیزه‌ای باشد که متولیان استانی و کشوری با عنایت ویژه خود موجب دستیابی این دانشگاه به جایگاه ویژه‌ خود در آینده شوند.

وی افزود: متولیان اصلی این کنگره، دانشجویان رشته داروسازی در سراسر کشور بودند. دانشکده داروسازی دانشگاه جندی‌شاپور امروزه روند رو به رشدی دارد و امیدواریم با تاسیس ساختمان جدید این دانشکده، جذب هیات علمی جدید و خرید تجهیزات جدید که قرار است در سال‌های آینده اتفاق افتد، شاهد رشد و شکوفایی آن باشیم.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: از متولیان استانی و کشوری گلایه‌‌مندم که باید در حوزه داروسازی عنایت‌هایی می‌شد که نشد. یکی از مطالبات خوزستان در این حوزه تاسیس کارخانه‌های داروسازی در این استان است.

به گزارش نخبگان، همچنین دکتر هیبت‌الله کلانتری، رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و رییس سمینار، در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش، گفت: این سومین بار است که دانشکده داروسازی دانشگاه جندی‌شاپور اهواز که قدمتی ۴۲ ساله دارد، میزبانی برگزاری این گردهمایی بزرگ را بر عهده دارد.

به گزارش نخبگان، احسان کوشکی، دبیر اجرایی این همایش نیز اظهار کرد: این سمینار در بیش از دو دهه گذشته به عنوان مرکز اتحاد دانشجویان داروسازی سراسر کشور نقش بی‌بدیلی را در جامعه داروسازی ایفا کرده است. وجه تمایز این سمینار نسبت به سایر سمینارها، علمی و صنفی بودن آن است. دبیرخانه سمینار در ۲۰ دوره گذشته مسایل صنفی روز را نیز رصد کرده و جهت بهبود شغلی آینده دانشجویان داروسازی قدم‌های خوبی برداشته است.

وی افزود: دبیرخانه سمینار بیست‌ویکم در خردادماه سال جاری تشکیل شد و فعالیت‌های زیادی از جمله برگزاری جلسات در خصوص مسایل صنفی روز داروسازی انجام داد. این دبیرخانه در ۹ ماه گذشته حدود ۱۲۰ جلسه داخلی و با کارگروه‌های سمینار و همچنین جلسات متعددی با رابطین سمینار در سراسر کشور، معاون سازمان غذا و داروی خوزستان، نایب رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و… برگزار کرده است.

به گزارش نخبگان، همچنین دکتر تقوی‌مقدم، دبیر علمی این همایش اظهار کرد: این سمینار در ۱۸ محور علمی، پنج محور صنفی و یک محور آموزشی برگزار می‌شود. در طی ۹ ماه گذشته حدود ۷۵۰ مقاله دریافت شده است که پس از داوری توسط ۲۷۰ داور در سطح کشور، ۳۴۴ مقاله برای شرکت در سمینار پذیرش شدند. همچنین ۱۰۰ مقاله‌ی دیگر در هنگام تکمیل ظرفیت به این تعداد اضافه شد. حضور مهمانان و اساتید خارجی از نکات قابل توجه در این همایش است.

وی افزود: امسال برای اولین بار رقابت در ارایه‌ به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد که ۱۹ ارایه برای این کار برگزیده شده‌اند. مجله این سمینار نیز امسال به صورت علمی – صنفی نگارش و توزیع شد. همچنین برای اولین بار یک نظرسنجی در خصوص عناوین کارگاه‌ها قرار داده شد که از بین ۶۰ عنوانی که ارایه دادیم، ۲۰ عنوان برگزیده شدند که تلاش کردیم ۸۰ درصد این تعداد را در قالب پنل‌ها، کارگاه‌ها و برنامه‌ها پوشش دهیم.

دبیر علمی این سمینار ادامه داد: در همایش امسال ۹ کارگاه به صورت عملی انتخاب شده‌اند که این تعداد در تاریخ این سمینار بی‌سابقه بوده است. ارایه نقشه‌های مفهومی، جشنواره آثار فرهنگی‌ هنری و مولتی‌‌مدیا نیز از دیگر بخش‌های این سمینار است. کار دیگر برگزاری کارگاه‌هایی با شعار امسال سازمان جهانی بهداشت «پوشش بهداشت همگانی» بود که با همکاری دانشکده‌های داروسازی سراسر کشور، این کارگاه‌ به طور همزمان برگزار شد./ ایسنا

آخرين اخبار
پر بحث ترين
اینستاگرام نخبگان
محل كد آمار